thewannabeexpert.blogg.se

2023-07-30
12:28:06

Tillbaka igen, JUstin Gaethje-Dustin Poirier & Crawford-Spence levererade

Tagit en rast från skrivandet då de sluta ge mig annat än stress. Så kommer försöka komma i gång lite lugnare för nu har jag tagit bort alla MMA och boxning poddar och nu läser jag bara hemsidor poch de magasin som finns på Readly om sporten men lyssnar inte på poddar eller kollar på youtube. Mest för att UFC bryr sig inte om mig som fan så jag väljer så ofta jag kan att kolla annat. Oktagon MMA, KSW & Superior Challenge ger mig tillräckligt mycket att kolla utan att tvinga mig att kolla UFC när man inte bryr sig.
 
UFC 291 va ju dock ett måste på grund av huvudmatchen om låtsastiteln Baddest Motherfucker men ja efter den brutala huvudsparksknocken från Justin Gaethje på Dustin Poirier så stämmer titeln på Justin. Alex Pereira imponera inte i lätt tungvikts debuten men slog tidigare mästaren Jan Blachowicz på delat domslut i en jämn match. Derrick Lewis såg ut som sitt tidigare jag mot Marcos Rogerio De Lima när han landa ett flygande knä och följde upp med slag på marken tills domarne bröt efter 33 sekunder. Kevin Holland imponera när han avslutade Michael Chiesa via submission, förvänta mig Holland vinst men via slag, inte med en D´arce choke i första ronden. 
 
Helgens andra kampsportevent som va ett ännu större måste enligt mig va titelmatchen för att utse världens bästa weltervikts boxare. Errol Spence mot Terrance Crawford. Efter en jämn rond jag tyckte Spence gav mer i och visade att han kunde göra de jobbigt för Crawford trodde jag så kom andra och Craford bevisa för mig att han va den klart bättre boxaren. Crawford avslutade också ronden med sin första nedslagning av Spence. Efter de dominerad eCrawford matchen men fick ingen mer nedslagning förrens 7:e ronden där han fick 2. Spence försökte sen bita tillbaka i 8:e men i 9:E ronden svarade Crawford tills domaren hade sett nog. 
 
Nu blir de nog några tysta veckor igen från mig.