thewannabeexpert.blogg.se

2022-10-17
19:01:16

Dana White & UFC...... Fuck Off

Ändå sen Dana White och UFC ställde sig bakom Dponald Trump som president 2016 har jag mått dåligt av att se UFC logon. Samma illamående jag har när jag ser Manchester City, PSG & Newcastles logotyper. Man ställer sig bakom organisationer och klubbar som ägs människor som vill andra illa medvetet, något jag försökt sluta göra. Men UFC hade sin krokar i mig och jag kunde inte sluta titta vecka ur och vecka in. Nya kort, nya fighters, nya personliga favoriter som såg ut att va så glada. Men illamåendet har blivit värre och värre. Därför jag i år försökte loga varje match, varje gala och försöka minnas de coola ögonblicken jag såg. Men omedvetet stöttar jag då denna organisation som tycker att mindre än 20% av deras inkomst ska spenderas på den delen jag fakitskt tittar på dem för, deras fighters. 
 
Till slut insåg jag att jag bara blev irriterad medan jag såg alla matcher för jag skipade så  ycket annan idrott jag velat se på på grund av liknande argument men av andra problem. Exempelvis VM-kvalet till Qatar samt mästerskapet i november/december. Har inte sett en minut av de trots att vi hade ett nordiskt derby i gruppspelet. Men när UFC slagit sig samman med Förenade Arabemiraten lät jag dem hållas trots att de är lika problemmatiskt och de är ett ännu värre land i jämförelse bara inte fått samma förstorningsglas över sig. 
 
Så jag har därför bestämt mig för att sluta kolla UFC och UFC Fight Pass fram tills jag ser förändringar till de bättre för deras fighters. För jag kollar hellre sämre MMA men något rättvisare där fighters själva föår betalt för sina sponsorer och inte tvärt om som i UFC. För att nämna en punkt. Jag har fler men jag tänker inte kolla på något som får mig att skämmas.