thewannabeexpert.blogg.se

2019-06-29
07:56:51

Start with this del 4

Senaste avsnittet kom med den första delen på et ttag jag kunde göra på egen hand, avsnittet om dialog gav uppgiften "skriv 200 ord lång dialog mellan karaktärer". Första meningen måste vara "ställ mjölken på bordet" och ska avslutas med "vi är bara vid början".
 
-Ställ mjölken på bordet Henrik. 
 
-Borde den inte stå vid kaffekokaren, Erik?
 
-Nej ställ de med övriga tillbehör på bordet. Mötet kommer inte va så långt så ställer vi allt på bordet kommer de sätta sig snabbare. 
 
-Vad är egentligen planen med de här mötet Erik? Vi har lärt oss resa bakåt i tiden äntligen och du vill lösa banala mord mysterier? 
 
-Har du sett gamla true crime dokumentärer från tidiga 2000-talet? Full med oetiskt uselt skrivna böcker, usla "podcasts" som inte va färdigskrivna och fullt av usla konspirationer. Dokumentärerna fanns de flera roliga som åldrats så uselt att de numera anses vara komik. 
 
-Ja men de svarar inte på frågan jag ställde?
 
-De finns folk som fortfarande folk som tror JFK sköts med ett paraply, vi lever 4123 nu, vi har precis fått en möjlighet att få svar på såna här frågor utan att ändra tidslinjen. Enda vi behöver tänka på är att inte skicka en kvinna i en brun jacka, men agenten måste följa efter henne och fatta vad tusan de va för kvinna.
 
-Så ditt sätt att testresa bakåt är inte jakt big bang, du vill veta vem som sköt JFK.
 
-Vi är bara i början. 
 
-