thewannabeexpert.blogg.se

2020-04-29
14:13:22

UFC siktar in sig på 9:e maj

Efter de fick ställa in sent den 18:e april så ändra sig UFC till 9:e maj för en gala. Något som blivit mer troligt efter Florida plötsligt fick för sig att WWE skulle räknas som en "relevant" arbetsplats som ska tillåtas få samla mer människor än lagligt precis som matbutiker, sjukhus och liknande platser., UFC har ställt in sig på Jacksonville för de flyttade UFC 249 samt två galor till den 13:e maj och 16:e maj. 
 
Tänkta huvudmatchen för galan är en interim titelmatch i lättvikt mellan Tony Ferguson med en absurd vinstrad på 12 raka matcher ställs mot tunghänte Justin Gaethje som kommer in då mästaren Khabib Nurmagomedov är fast i Ryssland på grund av Covid-19. 
 
Comainevent är titelmatch i bantamvikt där Henry Cejudo ställs mot den första mästaren i divisionen Dominick Cruz. Inte en helt rättvis titelmatch som borde gått till Aljamain Sterling eller Petr Yan istället men nu blir de Cruz. 
 
Övriga kortet har:
Tungvikts #1 contender matchen mellan Francis Ngannou & Jairzinho Rozenstruik som inte borde nå slutet av första ronden. 
 
Fjäderviktsmötet Jeremy Stephens mot Calvin Katter som borde bli en actionfight av högsta klass. 
 
Underkortet toppas av Donald Cerrone vs. Anthony Pettis 2, första mötet vanns av Pettis via TKO i första ronden och Cerrone vill ha chans mot revansch mot Pettis som haft de tungt på sistone. 
 
Fabricio Werdum kommer tillbaka från dopingavstängning och ställs mot tungviktens bästa grappler senaste åren Alexey Oleinik i en match som borde sluta via submission. 
 
Welterviktmötet mellan Vicente Luque & Niko Price borde leverera någt oförglömtligt men jag vågar inte ens försöka gissa vad?
 
Övriga kortet är också starkt. Ser fram emot de här kortet något men UFC:s affärsbeslut och stil de senaste veckorna har fått mig att få en dålig smak i munnen. Hypen finns i mig för kortet men chansen är att de här kan göra mig till en sell out eller bara slutar kolla UFC.