thewannabeexpert.blogg.se

2022-03-03
21:08:00

MMA-Matcher jag ser fram emot i Mars 22

Här kommer listan över matcherna jag ser fram emot att se under Mars månad. Februari hade många fantastiska avslut men saknade några självklara "Fight of the year" utmanare. Så hoppas Mars har några såna att bjuda på. 
 
UFC 272:
Fjädervikt: Edson Barboza vs. Bryce Mitchell
Svårt att se Bryce förlora den här matcehn spontant efterosm Edson tappat lite. Men försöker Bryce stå för länge kan en KO komma. 
 
Ares FC 4:
Ser fram emot den här galan väldigt mycket för den senaste galan va otroligt underhållande. 
 
One FC Lights Out:
Titelmatch Bantam(Fjäder)vikt: Bibiano Fernandes vs. John Lineker
Väldigt taggad för den här titelmatchen och hoppas den blir av den här gången.   
 
UFC Fight Night Santos vs. Ankalaev:
Lätt tungvikt: Thiago Santos vs. Magomed Ankalaev
Ser fram emot den här matchen för den här potential att leverera ett spektakulärt avslut. Så risken att den blir ett tråkigt 5-ronders domslut är hög. 
 
Bantamvikt: Marlon Moraes vs. Song Yadong
De här borde va förhandsfavorit till Fight of the night bonusen. Moraes behöver en vinst efter 3 raka förluster där samtliga kommit efter avslut. 
 
Fjädervikt: Alex Caceres vs. Sodiq Yusuff
Alex Caceres har blivit en tuff veteran att testa prospect mot i fjädervikt men har nu 5 raka vinster i ryggen. Sodiq Yusuff hade en stark start i UFC med 4 raka vinster innan de stop i senaste matchen mot Arnold Allen. Yusuff ska vara storfavorit men Caceress vinstrad gör att jag inte kommer våga spela på de resultatet.  
 
Lättvikt: Drew Dober vs. Ricky Glenn
Efter Drew Dober satt ihop en vinstrad på 3 matcher samtliga via TKO/KO så har 2 raka förluster tagit luft ur segeln. Ricky Glenn kom tillbaka i fjol efter ett långt uppehåll och gick 1-0-1 så blir ett bra test vart Glenn är i lättvikt. 
 
Bellator 276:
Fjädervikt: Adam Borics, 17-1-0 vs. Mads Burnell, 16-3-0
Va gör den här matchen som en huvudmatch för en gala som går i St Louis? Biorde bli en riktigt bra match, värd att resa för att se om den gått i Danmark eller Tyskland i min mening. 
 
Cage Warriors 134:
Tobias Harila vs. Jeremy Petley
Ska bli gött att se Harila igen och hoppas de blir vinst den här gången. 
 
UFC Fight Night Volkov vs. Aspinall:
Fjädervikt: Arnold Allen vs. Dan Hooker
Dan Hooker hade de tufft i lättvikt och går ner till fjädervikt och får en riktig tuff debut i nya viktklassen. 
 
Bantamvikt: Jack Shore vs. Timur Valiev
Ser väldigt mycket fram emot den här matchen. Borde bli riktigt bra. 
 
Flugvikt: Muhammad Mokaev vs. Cody Durden
Muhammad Mukaev hade en fantastisk Amatör-karriär med VM-guld och EM-guld. Började som proffs i Brave där han imponera och efter 5 match är han i UFC. Ska bli spännande att se vad han kan göra under året. 
 
Lättvikt: Jai Herbert vs. Ilia Topuria
Efter en tuff start fick Herbert en imponerade TKO vinst mot Kharma Worthy men nu kommer Ilia Topruia upp från fjädervikt och Topuria har imponerat där nere och kan göra de samma i lättvikt tror jag. Borde bli en riktigt bra fight. 
 
One X:
I slutet av månaden firade One FC 10 år som organisation med en galen gala med upp emot 20 matcher. Kommer försöka se galan i sin helhet. 
 
UFC Fight Night Blaydes vs. Daukaus:
Tungvikt: Curtis Blaydes vs. Chris Daukaus 
Curtis Blaydes kan bara slåss av de tyngsta nävarna i divisionen hittills. Tveksam till att Chris Daukaus har den tyngden eller kan sprawla bra nog för att inte bli nedtagen av Blaydes. 
 
Flugvikt: Askar Askarov vs. Kai Kara-France
#1 contendersmatch i flguvikt enligt mig. Ledsen att denna inte går över 5 ronder. 
 
Tungvikt: Aleksei Oleinik vs. Ilir Latifi
Efter en tung debut mot Derrick Lewis kom LAtifi tillbaka med ett stabilt domslut mot Tanner Bosser och nu väntar Ryske veteran grapplern Oleinik. Den här kommer inte va särskilt rolig att kolla på skulle jag gissa men tror på Latifi seger.