thewannabeexpert.blogg.se

2019-02-28
07:22:09

Torsdag morgon MMA

Så jag noterade att ja kunde inleda min torsdag morgon med Amerikansk regional MMA från Detriot i form av WXC 76 "Warrior Wednesday". 
 
Huvudmatchen gick i lättvikt. Austin Tweedy, 10-2-0 mötte David Putvin, 9-2-0. Tweedy kände jag igen men kom inte på varför men så kolla jag upp hans record, han va "offret" för Te Edwards 28 sekunder KO vinst i Dana White Contender Series i sommras. Tweedy har tagit samtliga sina vinster via avslut i första eller andra ronden. 
David Putvin hade innan matchen vunnit de flesta av sina matcher via submissions, samtliga proffsvinster har kommit på avslut, förlusterna kom efter domslut. 
Austin Tweedy vann via TKO 2:50 R1 vi en brutal höger näve som sänkte Putvin i en fight som likna regional MMA av bästa sort där både slängde med allt de hade så fort de blev slagväxlingar. Markgamet har båda någon form av men här blev de inget av. 
 
Comainevent va en bantamviktsmatch mellan två fighters som va 6-1-0,
Pipe Vargas vs. Saidyokub Kakharamonov. Båda har vunnit mest via domslut &
submissions. Något som syntes i första ronden där Said dominerade totalt med sin brottning, i andra kom Vargas tillbaka mot slutet men tappade en poäng för att ha tagit tag i burväggen. I tredje såg Vargas piggare men Said fick nedtagningarna. Men med några minuter kvar lyckades Vargas tajma ett flygande knä perfekt på Said, riktigt brutal KO för Vargas.